флагчета,знамена,ленти мис


Флагове, знамена, флагчета, спорти награди, специални флагове, ленти за награди, флагчета на отбори

Безплатни футболни прогнози и залози


Безплатни футболни прогнози, залози, обосновани и дневни прогнози на футболни, хокейни, тенис и други срещи. анкети, игри, любопитни новини за живота на футболистите.

"A" Футболна Група, Англия Висша Лига. Всички новини от "А" Професионална Футбол


Само за феновете на футбола."А" професионална футблна група, Англия Висша Лига, картинки и експлозвини интервюта, видео клипове на мачове и др.

Фен сайта на Вихрен Сандански


Официален фен сайт на Вихрен Сандански! Тук ще намерите статистика, история, галерия, клипчета и много др. неща!

Плувай - сайт за плуване


Сайт за плуване. Намери на близкия и подходящ басейн за теб както и научи повече за стиловете в плуването

Безплатни прогнози футбол


Прогнози футбол. Майсторски превдиждания. Спортни анализи. Статистика. Анализи. Първенства. Класиране на отбори. Стратегии и системи за залагане. SMS прогнози и реклама.

ЦЕНТЪР ЗА РЕЙКИ И МЕДИТАЦИЯ “КРАСОТА И ЖИВОТ”


ЦЕНТЪР ЗА РЕЙКИ И МЕДИТАЦИЯ “КРАСОТА И ЖИВОТ” НОВА РЕЙКИ СИСТЕМА, Инициации и сеанси в традиционно Рейки и Новата рейки система “ЛЮБОВ & СВЕТЛИНА ПЛЮС РЕЙКИ” – продължение на традиционното Рейки.

Блог за Ливърпул


Блог за Ливърпул с лични статии, анализи и прогнози. Статии се публикуват редовно. Има анкети и възможност за постване на коментари.

Спортен Клуб АТВ Екстрийм


Спортен Клуб АТВ Екстрийм - АТВ Писта под наем край СофияСпортен Клуб АТВ Екстрийм - АТВ Писта под наем край София

GYM Cronoss FITNESS Bodybuilding - Всичко за фитнеса


Тук е мястото за всичкко което ви интересува: фитнес програми за маса, сила, отслабване. Хранителни добавки, анаболи и т.н

Вътрешни и външни спортни настилки, Спортни настилки, Изкуствени треви


Вътрешни и външни спортни настилки, Спортни настилки, Изкуствени треви, Винилови настилки,Подови настилки,Акрилни настилки,Каучукови настилки,Треви за футбол,треви за тенис и мултиспорт,треви за голф,треви за ръгби, хомогенни и хетерогенни винилови

Залози и Футболни прогнози


Залози, Футболни прогнози, Спортни новини, Всичко за онлайн залозите и футбола по света

Футбол от България.Форум!


Форум за български футбол. Дискусии относно треньори, футболисти и др. ЦСКА, Левски, Литекс.

Sky Forum - хоби и развлечение


Форум само за вас! Осигуряваме ви 24-часово наблюдение върху всички футболни срещи от най популярните първенства по света. Подробна информация за най популярните спортове и още много информация само за вас!

Mettasense предлага разнообразие от стилове и нива на йога


Mettasense е мястото, където вечните йога практики срещат идеята на 21-ви век за връщане към корените, към простотата на нещата, обратно към природата и повече към себе си.

Йога център Айодия - гр.София


Йога център Айодия организира курсове по Йога, Пилатес и Тай чи.Разполагаме с просторна и уютна зал, постелки и съблекални с индивидуални гардеробчета.Опитни преподаватели.Намираме се в Студентски град, зад Икономическия университет.За връзка: 0897238167

Световно първенство по футбол ЮАР 2010


Всичко за Световното първенство по футбол в ЮАР 2010 - Новини, прогнози, класиране, групи, програма, резултати, репортажи, видео, анализи, статистика и въобще всичко за Мондиал 2010 в ЮАР.

Световно първенство по футбол 2010


Трепнеш в учакванет за световното ? Е тук ще утолим твоята жажда за световното, ще намериш водещите новини, програмата, класиранията, групите и още и още много. Специално и само за теб !

Залози и прогнози


Футболни залози, залози, футболни прогнози, стратегии, анализи, класирания, резултати на живо, статистика. Информация за букмейкърските бонуси и промоции

Конна База “СИВЕК” – България, Велинград


Уникалното местоположение на конна база СИВЕК предлага възможности за конна езда и релакс сред природата. Ние сме разположени в подножието на Западните Родопите, в красивият планински град Велинград.

Спорт - Големите клубове в България мислят да се отделят в своя лига Повечето професионални футболни гласуваха против намаляването на състава на А и Б група, което можеше да повиши качеството и интереса към двубоите. Българският футболен съюз (БФС) ще се произнесе по този казус на заседанието на изпълкома на 3 юни и поиска становището на всички професионални клубове по него. 'Левски' и бургаският 'Черноморец' бяха инициатори на идеята за намаляване на А група на 10 отбора и създаването на две Б групи също от по 10 отбора. Други предложиха елитната дивизия да е с два тима повече. Всички те обаче срещнаха твърде малка подкрепа от останалите. На общото събрание на ПФЛ присъстваха представители на 32 отбора. От тях обаче само 12 гласуваха за намаляване на елита, а към тях се присъедини и президентът Валентин Михов. 'За' бяха инициаторите 'Левски' и 'Черноморец' плюс ЦСКА, 'Литекс', 'Сливен', 'Спартак' (Пловдив), 'Славия', 'Ботев' (Враца), 'Черноморец' (Поморие), 'Спортист' (Своге) и 'Брестник' и 'Етър'. 'Против' гласуваха всички останали, които са предимно от Б групите, които сега са по 16 отбора. Тази година 'Ботев' (Пловдив) не успя да завърши сезона в А група заради финансови проблеми, а в Б групите три отбора не стигнаха до края на шампионата. 'Както виждате, повече от половината отбори, които гласуваха за запазване на настоящия формат, дори не плащат членски внос в лигата, а имат право на глас, заяви представителят на 'Левски' Константин Баждеков. Надявам се БФС да вземе предвид становището на клубовете, които представят България в Европа, макар да се съмнявам това да се случи.' Собственикът на 'Черноморец' Митко Събев беше дори по-краен. Той заплаши, че водещите отбори дори могат да се отделят в своя Висша лига. Той вече е обсъдил идеята с административния директор на ЦСКА Димитър Димитров, който го подкрепи. 'Както вървят нещата, накрая ще се наложи да се отделим в собствена група', коментира Събев. Още на самото заседание той нападна по-малките клубове, като каза, че с начина им на мислене няма как да печелят пари от футбола. Въпреки че получиха 6.4 милиона лева на година от телевизионни права, клубовете от елита не получават добри постъпления заради факта, че сумата се дели на 16.